AMES kalbų mokykla geriausių Lietuvos įmonių penketuke Europos verslo premijų konkurse!


2012 10 31 d. Europos verslo premijų konkurso organizatoriai The European Business Awards paskelbė, kad VšĮ American English School yra viena iš penkių Lietuvos kompanijų, išrinktų varžytis dėl Garbės juostos - Ruban D’Honneur - finaliniame konkurso etape.

Šiais metais pirmą kartą pagal konkurso sąlygas kompanijos pateikė vaizdo siužetus, kurie buvo viešai paskelbti EBA tinklalapyje. Įmonė, surinkusi 35 000 balsų, išsyk gavo čempiono titulą. Kitus atrinko teisėjai, įvertindami kiekvienos įmonės inovatyvumą, verslo kokybę ir tvarumą.

Jau paskelbti Austrijos, Belgijos, Bulgarijos, Čekijos, Estijos, Vengrijos, Italijos, Latvijos, Lietuvos, Maltos, Lenkijos, Portugalijos, Rumunijos, Slovakijos, Slovenijos, Ispanijos, Švedijos čempionai – iš viso 100 kompanijų.

EBA konkurso finalinis etapas vyks 2013 m. sausio mėnesį. Tai bus kompanijos prisistatymas teisėjams – Europos mokslo ir verslo lyderiams. Nugalėtojai bus paskelbti 2013 m. balandžio mėnesį.

American English School varžosi klientų aptarnavimo kategorijoje. Šioje srityje 2007 – 2011 metais nugalėtojais buvo pripažinti TAXIS G7 kompanija iš Prancūzijos, ETIKETTEN CARINI iš Austrijos, AIR BERLIN, TNT EKPRESS bei IZUSU TRUCK iš Jungtinės Karalystės.

EBA vadovaujasi nuostata, kad verslas neturi sienų, ir sudaro galimybes visoms veržlioms ir perspektyvioms įmonėms būti pastebėtoms ir įvertintoms pasauliniu mastu.


Pasak EBA vadovo Adriano Trippo, per pastaruosius šešerius metus dėl dalyvavimo konkurse kreipėsi daug neįtikėtinai griežtus verslo reikalavimus atitinkančių įmonių, tačiau vos keletui leista nešti savo šalies vėliavą ir Europos mastu varžytis dėl teisės būti pripažintu lyderiu Europoje. „Džiaugiamės, - sako Eglė Kesylienė, AMES generalinė direktorė. - Didelis laimėjimas yra būti pastebėtiems ir įvertintiems klientų aptarnavimo kategorijoje. Tai įrodymas, kad ir švietimo paslaugas teikianti kompanija gali dirbti pagal visiems suprantamus ir visuotinai pripažįstamus verslo standartus. Darbuotojų skaičiumi esame mažas kolektyvas, tačiau neatskiriama kompanijos dalimi laikome savo klientus, kurių per 20 darbo metų buvo daugiau kaip 100000. Tad švęskime kartu – visi, kurie mokėsi, mokosi ar dar tik mokysis AMES.“

American English School (AMES) yra pirmoji privati kalbų mokykla, įsteigta Lietuvoje po Nepriklausomybės atgavimo 1992 metais. Kasmet AMES užsienio kalbų mokosi keli tūkstančiai įvairaus amžiaus ir išsilavinimo lankytojų. Šiuolaikiškos, kokybės standartus atitinkančios švietimo paslaugos teikiamos ne tik sostinėje - AMES filialai veikia 5 regionų centruose.
AMES yra LCCI (London Chamber of Industry and Commerce) ir PTE (Pearson Test of English) tarptautinių egaminų centras Lietuvoje, todėl yra teikiamos ne tik kalbų mokymo, bet ir kalbų audito paslaugos. Nuo 2011 metų tarptautinių egzaminų laikymas yra integruota mokymo programos dalis. AMES tikslas – padėti klientui pasiekti trokštamą rezultatą ir gauti įrodymą, kad taip ir yra.

Apie šią AMES nominaciją plačiau skaitykite 15min.lt , Verslo žiniose, Valstiečių laikraštyje, Elta.lt.

Didžiausias įvertinimas mums - Jūsų pasitikėjimas!