Modernizuotos AMES pamokos


Mokymas (-is) su interaktyvia lenta „SMART BOARD"

Ateikite į AMES ir išbandykite vieną efektyviausių interaktyvių mokymo priemonių, skatinančių klausytojų ir dėstytojų dialogą bei norą mokytis.

„SMART BOARD" lenta yra nenuobodi, spalvinga demonstravimo priemonė. Joje yra daugiau nei 5500 paveikslėlių rinkinys. Lentos pagalba galima organizuoti įvairaus tipo pamokas, valdyti kompiuterines programas, atlikti įvairius veiksmus ekrane, klausyti garso įrašus ir po to diskutuoti. Lentoje galima rodyti vaizdo medžiagą, žemėlapius, internetinius tinklapius ir čia pat ekrane rašyti pastabas, žymėti ar pabraukti svarbias vietas. Labai svarbi lentos savybė - viską, ką darome prie jos, galima įrašyti į bylą. Uždavinius, pavaizduotas situacijas, sakinius ar žodžius galima išsaugoti, redaguoti, spausdinti, siųsti faksu ar elektroniniu paštu bei kartoti kitų paskaitų metu. Savo paskaitą, ar jos fragmentą galima įrašyti į vaizdo bylą, o jei įjungtas mikrofonas, galima įrašyti ir tai, kas kalbėta.
„SMART BOARD" yra naujoviška, moderni ir patraukli savo galimybėmis lenta, kurios pagalba paskaitos tampa geriau organizuotos ir apgalvotos. Klausytojams suteikiama galimybė aktyviau mokytis.