Kaip išdrįsti leisti VAIKUI pačiam pasirinkti ateities kelią?


Dažnai mes, tėvai, susimąstome, kodėl vieni išdrįsta anksti išleisti vaikus į užsienį, dar mokyklos suole, o kiti – skatina vaikus ne tik pabaigti mokyklą Lietuvoje, bet ir studijuoti čia, šalia mūsų. Kuris iš atsakymų teisingas, turbūt priklauso ir nuo mūsų pačių įsitikinimų, ir nuo mūsų vaikų būdo ir besiformuojančios pasaulėžiūros, draugų, aplinkos.

Tad kviečiame lapkričio 20  d. padiskutuoti kartu, kuris iš kelių galėtų būti teisingiausias jūsų vaikui. Psichologė Anastasija Pilkionienė, dviejų vaikų mama, pasidalins žiniomis kaip leisti vaikui spręsti pačiam ir rinktis savo ateities kelią bei neužgožti mūsų, tėvų, nuostatomis.  AMES generalinė direktorė Eglė Kesylienė, sertifikuota Britų Tarybos studijų užsienyje konsultantė  pasidalins įžvalgomis apie ilgametę patirtį konsultuojant šeimas dėl mokslų užsienyje ir svarbiausia, turėsite galimybę išgirsti jau baigusio mokslus ir studijas užsienyje jaunuolio mamos  atsiliepimus bei patirtį.

Renginys aktualus 11-18 metų moksleivių tėvams.

Renginys "Kaip išdrįsti leisti vaikui pačiam pasirinkti ateities kelią?" vyks lapkričio 20 dieną, 18:00 – 20:00 M. Mažvydo bibliotekoje, Vilniuje.

Renginio kaina – 15 Eur. Būtina išankstinė registracija. Vietų skaičius ribotas.

Daugiau informacijos: +370 640 44899

 

 

 

Kaip išdrįsti leisti VAIKUI pačiam pasirinkti ateities kelią?


Data Lapkričio 20
Diena Trečiadienis
Laikas 18:00-20:00
Kaina 15 Eur
Grupės statusas Renkama