AMES baigi - PTE diplomą turi! Vaikų žinias vertina britų ekspertai.


AMES kursus baigi – PTE diplomą turi!

Šiemet valstybinį anglų kalbos brandos egzaminą laikė beveik 21 tūkst. Lietuvos moksleivių – šiais metais jis buvo populiaresnis už privalomąjį lietuvių kalbos ir literatūros valstybinį brandos egzaminą, kurį laikyti pasirinko beveik 19 tūkst. moksleivių. Nieko nuostabaus, nes pastebima labai aiški tendencija, kai anglų kalba tampa ne dar viena užsienio kalba akiračio plėtimui, o sėkmingų studijų ir vėlesnės karjeros garantu – be jos būtų sunku surasti reikalingą informaciją užsienio mokslinėse interneto bazėse ir aplikuoti dėl darbo į tarptautines kompanijas. Taip, kaip studijoms ir darbui šiais laikais būtinas kompiuterinis raštingumas, be anglų kalbos žinių minėti procesai taip pat nevyktų.

Britų ekspertų įvertinimas ir tarptautinis sertifikatas

Ne mažesnį vaidmenį šios kalbos būtinybei vaidina ir globalizacija, suteikianti galimybę studijuoti bet kuriame pasaulio krašte. Tačiau verta žinoti, kad, norėdami susirinkti pajėgiausius studentus, užsienio universitetai ėmė kelti aukštesnius reikalavimus anglų kalbos žinioms bei bendram pažymių vidurkiui – stipriems mokiniams, kurie siekia daugiau žinių nei reikalauja vidurinės mokyklos programa, atsirado poreikis savo gebėjimus tobulinti, juos įprasminant tarptautiniais sertifikatais.
Todėl nuo šiol AMES, vienintelė iš kalbų mokyklų Lietuvoje, savo mokiniams siūlys unikalią galimybę nemokamai išlaikyti tarptautinius PTE egzaminus ir gauti britų ekspertų žinių įvertinimą bei tarptautinį anglų kalbos sertifikatą.

Optimali 2 metų integruota mokymo programa su tarptautiniu PTE egzaminu

Kad ir taip mokslais apkrautiems moksleiviams nebūtų papildomo streso, mūsų mokyklos specialistai parengė optimalią 2 metų integruotą mokymo programą, kurios metu bus ne tik gilinamos anglų kalbos žinios, bet ir supažindinama su PTE egzamino formatu, jo reikalavimais, bus atliekamos įvairios praktinės užduotys, padedančios įtvirtinti gautas žinias.

Tarptautiniai egzaminai: PTE Young Learners arba PTE General

Anglų kalbą pradėję tobulinti kiek įmanoma anksčiau (7-13 metų), nuo žemiausio PTE YL (Young Learners) lygio, ir pamažu pereidami į vis aukštesnį, baigę 11 klasę moksleiviai yra pasiruošę laikyti paskutinį – PTE General C1 lygį. Tačiau tai nereiškia, kad tik amžius lemia laikomo egzamino lygį – galutines rekomendacijas pateiks AMES specialistas, įvertinęs mokinio anglų kalbos žinias.

Moksleiviai, kurie išlaiko tarptautinį anglų kalbos egzaminą priešpaskutinėje gimnazijos klasėje, gali daugiau dėmesio skirti kitiems mokomiesiems dalykams prieš baigiamuosius egzaminus – išlaikius PTE General egzaminą 4 arba 5 lygiu, valstybinis anglų kalbos brandos egzaminas automatiškai įvertinamas 100 balų.

Egzaminą galima laikyti 4 kartus per metus: lapkričio, gruodžio, gegužės ir birželio mėn.

Nesi tikras, ar šis egzaminas Tau? Pabandyk laikyti nemokamai, penktadieniais.

Pasitikrink laikydamas nemokamą PTE GENERAL bandomąjį egzaminą AMES anglų kalbos mokyklose penktadieniais. Registruokis!